House of Acupuncture

Afbeeldingen / Over mij

Mijn naam is Lydia Grave, geregistreerd acupuncturist & TCM therapeut.

Mijn belangstelling is gericht op behandeling van een breed scala aan klachten met aandacht voor zowel het fysieke als het mentaal-emotionele aspect. Het een komt nu eenmaal vaak samen met het ander. Als er aan de fysieke gezondheid al geruime tijd een en ander scheelt en men negeert de symptomen maar lang genoeg dan volgt later de psyche ook vaak. En visa versa.

De studie acupunctuur heb ik voltooid aan de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing Bai. De Chinese geneeskunde basisopleiding, gevolgd door de 2-jarige vakopleiding Acupunctuur en vervolgens de opleiding Kruiden formules voor Acupuncturisten. De Westerse medische basisopleiding (HBO) en psychosociale basiskennis werd nadien gevolgd bij Total Health Academie.

Specialistische kennis en praktijk ervaring in de toepassing van Chinese geneeskunde (TCM) heb ik (vanaf 2012 tot heden) opgedaan bij Prof. Dr. L. Kang, specialist en voormalig hoogleraar TCM aan de Beijing University of Chinese Medicine in China. 

Door ervaring en kennis van zowel traditionele als moderne acupunctuur heb ik een brede kijk ontwikkeld op gezondheid. 

Jaarlijks worden diverse nascholingen en seminars door mij gevolgd op zowel westers medisch gebied als in de Chinese geneeskunde. Dit zorgt ervoor dat u verzekerd bent van veilige, up to date behandelwijzen en inzichten.

Daarnaast waarborgt dit de garantie dat de behandelingen door nagenoeg alle zorgverzekeraars wordt vergoedt.
error: Content is protected !!